Babycook Duo Beaba (201) In Stock Now

Met de Babycook Duo -stoomkoker kunt u snel en gemakkelijk zowel hartige als zoete babyhapjes bereiden. Als 4-in-1 apparaat stoomt, mixt, ontdooit en verwarmt het uw bereidingen. U kunt de textuur aanpassen aan de leeftijd van uw soort met de pulseermix met cyclonisch effect (glad, gepureerd, gehakt). Het stomen met stoom zorgt ervoor dat de smaak van voedsel behouden blijft. Plaats de bereiding gewoon in de stoommand en start het opwarmingsproces. Als je veel water wilt gebruiken, kun je de watertoevoer het beste direct in de stoommand plaatsen op start .

Dankzij de twee onafhankelijke XXL-kommen kunt u tegelijkertijd twee verschillende bereidingen starten en een oogwenk grote hoeveelheden voedsel bereiden die geschikt zijn voor uw kleintje! De verwijderbare kookmand geeft u de mogelijkheid om het kookvocht op te vangen, rijk aan vitaminen en mineralen, zodat u de textuur van de bereidingen naar wens kunt aanpassen.

Hiermee kunt u de maaltijd en het toetje voor uw baby tegelijkertijd bereiden, alle maaltijden voor de week van tevoren bereiden of het werk vergemakkelijken als u meerdere kinderen heeft!

WAARBORG: 30 euro