De digitale DB-188 LUX ECO-babyfoon van Alecto biedt heel wat handige functies aan, waaronder een ECO-stand voor een lager verbruik en minder straling.

In open ruimte heeft de Alecto-babyfoon een bereik van 300 meter. Een babyfoon met ECO DECT-technologie (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) versterkt het signaal digitaal. Daardoor is storing niet mogelijk en heb je altijd heldere klank. Baby- en ouderunit zoeken automatisch uit 120 zendkanalen eentje dat vrij is, zodat je ze niet zelf op elkaar moet afstemmen. Bovendien past de ECO-stand de sterkte van het signaal automatisch aan wanneer de afstand tussen baby- en ouderunit kleiner wordt. Ideaal voor een lager verbruik en minder straling.

De babyfoon helpt je je baby in slaap te wiegen met z'n 5 slaapliedjes. Het waaklampje weert het donker uit je baby's kamer en zorgt dat jij poolshoogte kan nemen zonder ergens tegenaan te lopen of je baby te wekken door extra licht.

Met de intercomfunctie kan je je baby geruststellen van op afstand en zeggen dat je eraan komt. De timerfunctie helpt je om bijvoorbeeld te onthouden wanneer je kindje een medicijn moet krijgen. Met de temperatuurweergave ten slotte kan je in het oog houden of het in je baby's kamer niet te warm wordt. De ouderunit laat geluid in je baby's kamer horen én geeft het visueel weer, zodat je ook in lawaaiige omgevingen niets mist. Bij slechte ontvangst of bijna lege batterijen waarschuwt de DB-188 LUX je met een signaal. Als je de ouderunit niet meer vindt, kan je hem via de zoektoets op de babyunit zeer makkelijk terugvinden.

Waarborg: 15 euro