Buggy Chicco Trio Active 3 Top iron (9) Due 18/07/2024

- Bediening op de duwstang: rem en zwenkwielen.
  • - Vering voor- en achteraan: verstelbaar in 2 standen.
  • - Zitje geïnspireerd op de autozetel van een sportwagen.
  • - All in: wandelwagen met veiligheidsdraagmand, draagbare autostoel en autogordelbasis.
  • - Met boodschappenmand, verkleinkussen, regenhoes, voetenzeil en zonnekap.
  • Sportieve ouders kunnen hun hartje ophalen met deze Trio Active 3 Top-wandelwagen iron van Chicco!

    Met dit all-inpakket haal je meteen alles voor je baby's uitstapjes in huis.

    Aluminium frame op volle rubberen banden met vering voor- en achteraan. Afhankelijk van het terrein waarop je rijdt, kan je de voorwielen zowel vast als zwenkend gebruiken.

    Stel het zitje van de 3-wieler in op je baby's grootte dankzij de in 3 standen verstelbare rugleuning en de verstelbare voetensteun. Dankzij de volledig vlakke slaapstand geniet je baby onderweg van heerlijke dutjes. De veiligheidsbeugel zorgt ervoor dat je kleine hartendief steeds veilig in z'n wandelwagen zit. Denk ook aan jouw comfort en stel de duwstang in op jouw grootte. De wandelwagen bedien je eenvoudig vanaf de duwstang, zo kan je ook makkelijk met de hand remmen. De bekleding van Chicco's Trio Active 3 Top is afneembaar en wasbaar.

    Vouw de Trio Active 3 Top eenvoudig en met 1 hand op (L 94 x B 64,5 x H 38 cm). Bovendien heeft hij een veiligheidssluiting. Met afneembare banden.

    Bij de Trio Active 3 Top zijn een veiligheidsdraagmand en een draagbaar autostoeltje mét autogordelbasis inbegrepen.

    De draagmand kan je op de achterbank van je auto vastmaken met de bijgeleverde carkit. De hellingsgraad van het matrasje is verstelbaar, wat de veiligheidsdraagmand ideaal maakt voor kindjes met reflux. Dankzij het praktische kliksysteem bevestig je de draagmand en het draagbare autostoeltje in een handomdraai op het onderstel.

    Bij Chicco's wandelwagen zijn een veiligheidsdraagmand, zonnekap, voetenzeil, boodschappenmand, verkleinkussen, regenhoes, draagbare autostoel (Chicco Auto-Fix Fast) en autogordelbasis inbegrepen.

    Waarborg: 80 €